Ανθρώπινο Δυναμικό
Η ΓΕΩΔΟΜΗΣΗ ΕΠΕ διοικείται από:
Ο Δρ Κώστας Σαχπάζης είναι απόφοιτο μέλος του «Institution of Civil Engineers» (ICE), Λονδίνο, με τον αριθμό μητρώου μέλους: 67689219. Είναι επίσης Βραβευμένος από το Ίδρυμα Πολιτικών Μηχανικών (ICE) της Μεγάλης Βρετανίας και του απονεμήθηκε χρηματικό ποσό και το βραβείο του καλύτερου απόφοιτου Πολιτικού Μηχανικού από τα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι ενεργό μέλος Πολιτικών Μηχανικών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ), Αρ.Μητρ.: P004216, και Ιδρυτής και Διαχειριστής της ΓΕΩΔΟΜΗΣΗ ΕΠΕ, καθώς και συν-Ιδρυτής και συν-Διαχειριστής της Βρετανικής εταιρείας GeoStatic Ltd Με τα χρόνια, έχει αποκτήσει τα ακόλουθα Διπλώματα και Ακαδημαϊκούς Τίτλους:
- Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός B.Eng (First Class Honours) του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπ/μίου Portsmouth, Αγγλία, το 2013. (Κατάταξη: Διάκριση πρώτου φοιτητή επειδή επέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία στο τμήμα 120 ατόμων).
- Διπλωματούχος Γεωλόγος του Α.Π.Θ., το 1980.
- Παρακολούθηση του τελευταίου έτους του B.Sc. Eng. του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπ/μίου Newcastle Upon Tyne, Αγγλία, το 1982.
- Διπλωματούχος Master (M.Sc. Eng.) του Πανεπ/μίου Newcastle Upon Tyne, Αγγλία, στον τομέα Γεωτεχνικής Μηχανικής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, το 1983. Εξειδίκευση: Μηχανική θεμελιώσεων, Εδαφομηχανική, Βραχομηχανική, Μηχανική Γεωλογία, Υδρογεωλογία, Εργαστηριακές δοκιμές-έρευνες εδαφών και πετρωμάτων.
- Διδάκτωρ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ph.D. Ε.Μ.Π.), το 1988, με βαθμό: Ομόφωνα Άριστα.
- Μεταδιδακτορικός ερευνητής σε θέμα Carbon Critical Geotechnics στο Πανεπιστήμιο Newcastle, Αγγλία, 2012.
Ο Κώστας είναι επαγγελματίας Πολιτικός & Γεωτεχνικός Μηχανικός, καθώς και Διπλωματούχος Γεωλόγος, διαπιστευμένος από το Υπουργείο Δημοσίων Έργων, κατέχοντας την επαγγελματική άδεια μελετητή στην κατηγορία 21/Γ’ (Γεωτεχνική Μηχανική) με εξειδίκευση στην Γεωτεχνική Μηχανική, Εδαφοδυναμική, Εδαφομηχανική, Βραχομηχανική, Μηχανική θεμελιώσεων, Κατολισθήσεις, Έργα Αντιστήριξης και Συγκράτησης Εδαφών σε εκσκαφές, στην Στατική Μοντελοποίηση, Ανάλυση, Σχεδιασμό και Απόδοση Σχεδιαστικών Λεπτομερειών, και σε θέματα ανάλυσης της αλληλεπίδρασης Εδάφους – Θεμελίωσης – Κατασκευής. Έχει περίπου 30 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης στην εφαρμοσμένη έρευνα, στις υπηρεσίες συμβούλου και στο σχεδιασμό γεωτεχνικών έργων Πολιτικού Μηχανικού τόσο στον Δημόσιο όσο και Ιδιωτικό τομέα. Έχει εκπονήσει συνολικά πάνω από χίλιες (1.000) Μελέτες Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Link). Επιπλέον, είναι Τακτικός Καθηγητής 1ης Βαθμίδας στο γνωστικό αντικείμενο της Γεωτεχνικής Μηχανικής στην Πολυτεχνική Σχολή του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Link), Μεταπτυχιακός Καθηγητής στο Πρόγραμμα Σπουδών MSc MOGMAT, στο Ελληνο-Αζέρικο Διεθνές Διιδρυματικό-Διατμηματικό κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, «Διαχείριση και Μεταφορά Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου» (Petroleum Oil and Gas Management and Transportation − M.Sc. MOGMAT)», (ΦΕΚ 1449 τεύχος Β/16 Απριλίου 2020), σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4485/2017 (Επίσημη Εφημερίδα 114 Α), (Link), Μεταπτυχιακός Καθηγητής στο Πρόγραμμα Σπουδών MSc ΑΠΕ. Διατμηματικό κοινό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών, «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Διαχείριση Ενέργειας στα Κτίρια» (MSc in Renewable Energy Sources & Buildings Energy Management)», (Link), καθώς και Καθηγητής ΣΕΠ του Ε.Α.Π., στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (Σ.Θ.Ε.Τ.) M.Sc. στην Διαχείριση Αποβλήτων (ΔΙΑ) και M.Sc. στην Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές MSc (ΣΜΑ) του Ε.Α.Πανεπιστημίου. Είναι διαπιστευμένος κριτής παγκόσμιων Εκδοτικών Οργανισμών/Οίκων, όπως: “Elsevier” και “Springer”. Είναι Εμπειρογνώμων Βιομηχανίας (Industrial Expert), διορισμένος από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, για την αξιολόγηση ερευνητικών προτάσεων που υποβλήθηκαν στο Διακρατικό Πρόγραμμα Έρευνας, Καινοτομίας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ. Έχει δημοσιεύσει πολλά επιστημονικά άρθρα και Ακαδημαϊκά βιβλία. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ (pdf).
Η Χρυσάνθη Τσαπραϊλη είναι οικονομολόγος (M.Sc.), και εταίρος της ΓΕΩΔΟΜΗΣΗ ΕΠΕ. Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιά του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων (Λίαν καλώς – 1992), και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master of Science) στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Λίαν καλώς – 2005).
Είναι τακτικό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.) και κατέχει την από 13/10/1999 με αριθμό: 004340, ειδική επαγγελματική άδεια άσκησης Επαγγέλματος Λογιστή – Φοροτεχνικού Α’ τάξεως, που εκδόθηκε από το Ο.Ε.Ε. Είναι επίσης μελετήτρια Δημοσίων Έργων στις κατηγορίες: α) Οικονομικών Μελετών (κατ. 03, τάξη Α’) και β) Μελετών οργανώσεως και επιχειρησιακής έρευνας (κατ. 05, τάξη Α’). Έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, αλλά και οικονομικού / λογιστικού ελέγχου και παρακολούθησης εταιρειών.
Τέλος από το 1996 μέχρι σήμερα είναι εταίρος – στέλεχος της εταιρείας με απασχόληση στο Λογιστικό – Οικονομικό τμήμα, καθώς και στην Οργάνωση και Διοίκηση της επιχείρησης. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ (pdf).
Ο κ. Fίnn Mίchelsen είναι ένας έμπειρος και ολοκληρωμένος Γεωεπιστήμονας με διεπιστημονική, ολοκληρωμένη εμπειρία στην εφαρμοσμένη Γεωφυσική, στην Γεωλογία Μηχανικού, και στα όργανα μηχανικής παρακολούθησης έργων, με δυνατότητες γεωμηχανικού σχεδιασμού τεχνικών έργων. Η καριέρα του υποστηρίζεται από υψηλές Ακαδημαϊκές Σπουδές στην Εφαρμοσμένη Γεωλογία και Γεωφυσική, καθώς και με περισσότερο από 30 χρόνια Επαγγελματικής εμπειρίας σε υπηρεσίες συμβούλου και έρευνας στην Εφαρμοσμένη Γεωφυσική και Γεωλογία, στην διαχείριση μεγάλων ενεργειακών και γεωτεχνικών έργων, στην ανάπτυξη επιχειρήσεων, στην έρευνα βαθιών κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου (χερσαίας και θαλάσσιας έρευνας) με προηγμένες μεθόδους αιχμής στην εφαρμοσμένη γεωφυσική μηχανική, καθώς και στην διεθνή περιβαλλοντική βιομηχανία. Έχει ποικίλη εμπειρία και βαθιά εξειδίκευση και γνώση στην ανάπτυξη γεωφυσικών οργάνων, μεθόδων και τεχνολογιών, στην έρευνα και ανάκτηση γεωφυσικών δεδομένων αλλά και στην επεξεργασία και ερμηνεία τους με σκοπό τον εντοπισμό και εκμετάλλευση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου τόσο σε χερσαίο όσο και σε βαθύ θαλάσσιο περιβάλλον. Διαθέτει επίσης και αντίστοιχη εμπειρία στην εφαρμογή γεωφυσικών μεθόδων και οργάνων για τον έλεγχο των συνθηκών θεμελίωσης μεγάλων τεχνικών έργων. Είναι τέλος πολύ έμπειρος στον συνολικό σχεδιασμό και διαχείριση γεωτεχνικών ερευνητικών εργασιών υπαίθρου και εργαστηρίου και ειδικός συνεργάτης της ΓΕΩΔΟΜΗΣΗ ΕΠΕ τα τελευταία 12 χρόνια. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ (pdf).
O Δρ Oδuσσέας Mαvωλιάδηs είναι Πoλιτικός Μηχανικός (NTUA 1988) και Τoπoγράφoς Μηχανικός (NTUA 1980), και είναι εταίρoς της ΓΕΩΔΟΜΗΣΗ ΕΠΕ.
Έχει MSc Πoλιτικoύ Μηχανικoύ (UNH), και είναι επιπλέoν Διδάκτωρ Μηχανικός τoυ Εθνικoύ Μετσόβιoυ Πoλυτεχνείoυ (ΕΜΠ) στη Διαχείριση Έργων. Μετά από δέκα χρόνια εμπειρίας στη Διαχείριση Έργων, και στην διαχείριση Αερoδρoμίων στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ είναι τώρα Επίκoυρoς Καθηγητής στo Δημoκρίτειo Πανεπιστήμιo Θράκης, διδάσκoντας Oικoνoμικά Μηχανικών, Διoίκηση Έργων για τα Δημόσια Έργα και τις Τεχνικές Επιχειρήσεις.
Είναι κριτής στo Επιστημoνικό Περιoδικό Διαχείριση Έργων και Oικoνoμία, και κριτής και μέλoς της συντακτικής επιτρoπής στo περιoδικό των Δημoσίων Συμβάσεων. Έχει επίσης δημoσιεύσει πάνω από τριανταπέντε επιστημoνικά άρθρα και άρθρα συνεδρίων στoν τoμέα της διαχείρισης των έργων και την κατασκευή.
Έχει τέλoς εκπoνήσει πoλλές δεκάδες Δημoσίων και Ιδιωτικών έργων ως μελετητής σε θέματα Γεωτεχνικά, Τoπoγραφικά και Υδραυλικά. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ (pdf).
O Aθαvάσios Kαiσσαpηs είναι Πoλιτικός Μηχανικός τoυ Εθνικoύ Μετσόβιoυ Πoλυτεχνείoυ (ΕΜΠ), και είναι εταίρoς της ΓΕΩΔΟΜΗΣΗ ΕΠΕ.
Έχει κατεύθυνση Δoμoστατικoύ Πoλιτικoύ Μηχανικoύ και περισσότερo από 25 χρόνια εμπειρίας σε μελέτες Δoμoστατικών, Υδραυλικών και Γεωτεχνικών Έργων, τόσo στoν Δημόσιo όσo και στoν Ιδιωτικό Τoμέα.
Είναι επίσης κάτoχoς μελετητικoύ πτυχίoυ Δημoσίων Έργων στις κατηγoρίες: α) 21, Γεωτεχνικές έρευνες και μελέτες, και β) 13, Μελέτες Υδραυλικών Έργων. Για περισσότερες λεπτoμέρειες κάντε κλικ (pdf).